Προτάσεις διαμονής

Δείτε αναλυτικά τις προτάσεις διαμονής και τον τιμοκατάλογο.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Αναχωρήσεις

Οι αναχωρήσεις αναγράφονται αναλυτικά στον τιμοκατάλογο

Σκιάθος

3, 4 ημέρες

ΧΑΡΤΗΣ

Σκιάθος

Όμορφη και ειδυλλιακή, προικισμένη με πυκνό πράσινο, με τις χρυσές αμμουδιές και το γαλαζοπράσινο του πελάγους, με την μικρή χερσόνησο που χωρίζει το λιμάνι της στα δύο, τα κάτασπρα σπίτια με τις κεραμοσκεπές, η Σκιάθος, ήταν από τους πρώτους παραδείσους που ανακαλύφθηκαν. Σήμερα είναι ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα ελληνικά νησιά, διατηρεί όμως αναλλοίωτη την παραδοσιακή του γοητεία. Η Σκιάθος του Α.Παπαδιαμάντη, της Παναγιάς και του Κάστρου, με τα εμπορικά μαγαζιά, τα πολυτελή εστιατόρια, τα bar, τα club, τα καφέ, τα γραφικά ταβερνάκια και την έντονη νυχτερινή ζωή εγγυάται αξέχαστες διακοπές στους επισκέπτες της.

 

 

 

 

 

1η ημέρα: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΣΚΙΑΘΟ

 

Αναχώρηση από τα γραφεία μας νωρίς το πρωί και με ενδιάμεση στάση άφιξη στο Βόλο, από όπου θα πάρουμε το πλοίο για το νησί του Παπαδιαμάντη, την πανέμορφη Σκιάθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος. Διαν/ση.

2η ημέρα: ΣΚΙΑΘΟΣ

Στο καταπράσινο νησί θα επισκεφθούμε το σπίτι-μουσείο του Παπαδιαμάντη (1815-1912) και θα δούμε τα προσωπικά αντικείμενα του συγγραφέα. Έπειτα θα κάνουμε ένα κοντινό περίπατο στη μικρή χερσόνησο Μπούρτζι, που χωρίζει το παλιό από το νέο λιμάνι, στην είσοδο του οποίου βρίσκεται η προτομή του Παπαδιαμάντη. Θα δούμε το ενετικό φρούριο Μπούρτζι (1207) το οποίο καταστράφηκε από τον ενετό ναύαρχο Μοροζίνη (1660) και σήμερα στεγάζει το πολιτιστικό κέντρο.Το απόγευμα ελεύθερο να περιπλανηθείτε στους δρόμους που γυρίστηκε η ταινία Mama Mia, στα περίφημα καφέ με τις «μαξιλάρες», στα μπαράκια και στα clubs που βρίσκονται στη χώρα της Σκιάθου.

3η ημέρα: ΣΚΙΑΘΟΣ – ΣΚΟΠΕΛΟΣ – ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Προαιρετική εκδρομή για το γραφικό νησί των Βορείων Σποράδων με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, τα κατάλευκα σπιτάκια και τις πολλές εκκλησίες του, την Σκόπελο. Θα δούμε τις εκκλησίες της Ζωοδόχου Πηγής με τη θαυματουργή εικόνα του Ευαγγελιστή Λουκά και του Αρχάγγελου Μιχαήλ με μία εντελώς πρωτότυπη αρχιτεκτονική, καθώς και το Βενετσιάνικο κάστρο του Γκύζη του 13ου αι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Αν δεν επιθυμείτε την παραπάνω εκδρομή, ο καιρός έχει έρθει και για επίσκεψη σε κάποια παραλία του νησιού όπως: οι Κουκουναριές, ο Τρούλος, η Αγία Ελένη, τα Λαλάρια, το Μανδράκι, η Μεγάλη Άμμος, της Τσανεριάς, Καναπίτσα, Άγκιστρος, Αχλαδιές, Μπανάνα και Βρωμόλιμνος.

4η ΗΜΕΡΑ: ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Χρόνος ελεύθερος για μία τελευταία βόλτα στην Χώρα. Επιβίβαση στο πλοίο, άφιξη στον Βόλο / Γλύφα και επιστροφή στην πόλη μας.

Στην 3ημερη εκδρομή δεν περιλαμβάνεται η προαιρετική εκδρομή στη Σκόπελο

 

 

Περιλαμβάνονται:

 

Μετακινήσεις με πολυτελή υπερυψωμένα λεωφορεία

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας

Διατροφή σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο

Περιηγήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής

Έμπειρος αρχηγός –  συνοδός του γραφείου

Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Επαγγελματικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

Είσοδοι μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Φωτογραφίες

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

Γύρος Πελοποννήσου

Λευκάδα – Πάργα

Sharing is caring!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  •   Βενιζέλου 4, 546 24 Θεσσαλονίκη

  •   Tηλ: 2310 230604 – 2310 285971
            Fax: 2310 238651 – 2310 264833

  •    Mail: info@pantheon-travel.gr

         

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

© Copyright Pantheon - Travel 2016
Eπιμέλεια: Alpha Marketing | Ανάπτυξη: ArtColor.gr