ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

 

 

Ταξιδεύουμε στη γειτονική Βουλγαρία για να απολαύσουμε τις φυσικές ομορφιές της, αλλά και να διασκεδάσουμε η ακόμη να μάθουμε χορό με τους πλέον αναγνωρισμένους χορευτές της latin σκηνής. Ένα ταξίδι εμπειρία όπου με όχημα  τη διασκέδαση θα μας δοθεί η ευκαιρία  να βιώσουμε μια αξέχαστη εμπειρία!

      

4 ΗΜΕΡΕΣ (ΟΔΙΚΩΣ)

Αναχώρηση 27/10

 

 1η μέρα :  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ

Αναχώρηση το μεσημέρι για Βουλγαρία. Μετά τον απαιτούμενο έλεγχο των ταξιδιωτικών μας εγγράφων στα σύνορα συνεχίζουμε για το Σαντάνσκι. Άφιξη και γνωριμία με την φημισμένη για την αγορά της πόλη. Συνεχίζουμε για το Μπόροβετς. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτιά μας,, Διανυκτέρευση

2η μέρα :ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ –ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ –ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΜΠΑΤΣΚΟΒΟ

Πρωινό μπουφέ και αναχώρηση για την ιστορική Φιλιππούπολη. Η στάση στο Μοναστήρι του Μπάτσκοβο (ή Παναγιά Πετριτζονίτισσα, του 12ου αιώνα) είναι επιβεβλημένη. Η μονή είναι αναγνωρισμένο Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Στο κέντρο της βρίσκεται η εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, χτισμένη σύμφωνα με την αρχιτεκτονική των ναών του Άθω. Η εικόνα της Παναγίας θεωρείται θαυματουργή, ενώ μέσα στο μοναστήρι λειτουργεί και μουσείο με παλιές εικόνες, δωρεές πιστών, νομίσματα του 19ου και του 20ού αιώνα, λειψανοθήκες. Ο ήχος των νερών του καταρράκτη του Μπάτσκοβο, δίπλα στη μονή, μας υπενθυμίζει να κάνουμε μια δροσιστική στάση, πριν αναχωρήσουμε για τη Φιλιππούπολη, πρωτεύουσα της ομώνυμης περιφέρειας και κέντρο της πανέμορφης και καταπράσινης Ροδόπης (Δεσποτοβούνι).Αφιξη στη Φιλιππούπολη. Πεζή περιήγηση στην παλαιά πόλη με τα γραφικά δρομάκια και τα παλιά αρχοντικά, την εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης, το Ρωμαϊκό θέατρο. κ.ά. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο Μπόροβετς. Συμμετοχή στα παρτι και shows του festival. Διανυκτέρευση.

3η μέρα : ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ – ΣΟΦΙΑ

Πρωινό μπουφέ  και αναχώρηση  για  Σόφια. Άφιξη και αρχίζει η ξενάγησή μας στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης. Μεταξύ άλλων θα δούμε τον Καθεδρικό ναό του Alexander Nevski, την Βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Σοφίας, το ναό του Αγίου Νικολάου, το Κοινοβούλιο, την Όπερα κ.α. Στην συνέχεια ανάβαση με το τελεφερίκ (έξοδα ατομικά) στο υπέροχο βουνό Βίτοσα, όπου θα απολαύσουμε τη φαντασμαγορική θέα της Σόφιας.Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Μπόροβετς.

Συμμετοχή στα παρτι και shows του festival. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας

4η  ημέρα : ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση  νωρίς για Θεσσλονίκη με μια ευχάριστη παράκαμψη για επίσκεψη στο Μοναστήρι και ιστορικό Μουσείο της ΡΙΛΑΣ.

 

 

Κόστος κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο :  € 240

Επιβάρυνση μονοκλίνου :  € 80

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
  • Τρεις (3) διαν/σεις  στo MΠΟΡΟΒΕΤΣ  σε ξενοδοχείο 4****
  • Πρωινό  σε μπουφέ                                                                         
  • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Βραδινή διασκέδαση, παρακολούθηση των χορευτικών παραστάσεων, συμμετοχή στα πάρτυ του φεστιβάλ, μέχρι πρωίας
  • Ελευθερη συμμετοχή στα σεμινάρια χορού
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης
  • Αρχηγό-συνοδό
  • Διόδια – διελεύσεις – Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Είσοδοι σε Μουσεία αξιοθέατα & ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα της εκδρομής και αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο και όπου αναφέρεται έξοδα ατομικά

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                        

 

Sharing is caring!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  •   Βενιζέλου 4, 546 24 Θεσσαλονίκη

  •   Tηλ: 2310 230604 – 2310 285971
            Fax: 2310 238651 – 2310 264833

  •    Mail: info@pantheon-travel.gr

         
© Copyright Pantheon - Travel 2016
Eπιμέλεια: Alpha Marketing | Ανάπτυξη: ArtColor.gr