Προτάσεις διαμονής

Δείτε αναλυτικά τις προτάσεις διαμονής και τον τιμοκατάλογο.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Αναχωρήσεις

Οι αναχωρήσεις αναγράφονται αναλυτικά στον τιμοκατάλογο

Σαντορίνη

4 ημέρες

ΧΑΡΤΗΣ

Σαντορίνη

Η Σαντορινή δεν είναι μόνο ένα νησί. 

Η Σαντορίνη είναι παγκόσμιο αξιοθέατο, είναι ένα μέρος που πρέπει οπωσδήποτε να δεις

 

 

Λένε ότι η Σαντορίνη είναι το νησί του έρωτα . Η Σαντορίνη είναι το νησί των ερωτευμένων , ένα νησί που μαγεύει τις αισθήσεις και ξυπνά τη ρομαντική και τρυφερή διάθεση . Δεν είναι τυχαίο ότι τόσα ερωτευμένα ζευγάρια  επιλέγουν αυτό το νησί για τις διακοπές τους, ούτε ότι τόσοι  έρωτες γεννιούνται εκεί κάπου ανάμεσα στα σοκάκια στα Φηρά το Ημεροβίγλι και στην Οία ή στις όμορφες παραλίες της Σαντορίνης Και καθώς το καλοκαίρι  πλησιάζει οι συζητήσεις για τους καλοκαιρινούς έρωτες για αναθερμάνσεις σχέσεων και καλοκαιρινές διακοπές δίνουν  και παίρνουν. Φυσικά κάποιοι υποστηρίζουν ότι στην πραγματικότητα ο έρωτας δεν εξαρτάται από το που βρίσκεται κανείς αλλά με ποιόν βρίσκεται μαζί …. Ωστόσο τα πράγματα είναι μάλλον λίγο διαφορετικά ότνα μιλάμε για την Σαντορίνη … 

 

 

Έχουμε εξασφαλισμένα δωμάτια σε επιλεγμένα ξενοδοχεία  για όλες τις περιόδους  σε όλες τις περιοχές του νησιού και για όλα τα “πορτοφόλια” Μην απόρρητε εάν στο INTERNET τα “βλέπετε χωρίς διαθεσιμότητά ή με σχεδόν διπλή τιμή  η εταιρεία μας προπληρώνει τα δωμάτια σχεδόν 1 χρόνο πριν γιατί η  Σαντορίνη είναι νησί για επαγγελματίες …  Η ενοικίαση Ι.Χ. είναι μάλλον  απαραίτητη αν και υπάρχει και η επιλογή του scooter αλλά και του  suv για την εξερεύνηση του Νησιού και έχουμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε οχήματα προς ενοικίαση..

 

Αν δεν έχεις ζήσει ηλιοβασίλεμα στην Οία τότε, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ τι πάει να πει ηλιοβασίλεμα.Φάβα, ντοματάκια, άσπρη μελιτζάνα, κάππαρη, κρασιά. Αυτά είναι τα πράγματα που, κανονικά, θα έπρεπε να χειροκροτούν οι τουρίστες. Δοκίμασε τα όλα, σε όλους τους πιθανούς και απίθανους συνδυασμούς (βλέπε παγωτό φάβα).Τα ντοματάκια Σαντορίνης θα έπρεπε να είναι πιο διάσημα από το ηφαίστειο.Το 25% της μαγείας της Σαντορίνης είναι να φτάνεις με το πλοίο και να σου κόβεται η άνασα όσο πλησιάζεις το λιμάνι, να μην πιστεύεις που βρίσκεσαι και οι πολλές επιλογές με κρουζιέρες στο Ηφάιστειο σας δίνουν αυτήν την επιλογή Το άλλο 25% είναι να σου κοπεί ξανά η ανάσα όταν θα ανέβεις με το λεωφορείο, απ’το λιμάνι στα Φηρά.Το υπόλοιπο 50% είναι η καλντέρα, το βλέμμα σου να χάνεται στη θέα, ξάπλα σε μιασεζ λονγκ στο Franco’s.Αν βαρέθηκες τα κλασικά θεάματα, μην ξεχνάς τους free-runners που μπορεί να δεις να ίπτανται από ταράτσα σε ταράτσα.

 

Περιλαμβάνονται:

 

Αεροπορικά εισιτήρια

Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας

Αντίστοιχη διατροφή

Ταξιδιωτική ασφάλιση

 

 

Επιπλέον εφόσον επιθυμείτε:

 

Parking στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» σε ειδικά βελτιωμένες τιμές

Ενοικίαση αυτοκινήτου με παραλαβή παράδοση στο αεροδρόμιο του προορισμού σας και απεριόριστα χλμ

Εκδρομές, μίνι κρουαζιέρες, adventure sports και ξεναγήσεις σε αξιοθέατα

Υπηρεσίες των τοπικών μας αντιπροσώπων

rts και ξεναγήσεις σε αξιοθέατα

Φωτογραφίες

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

Γύρος Πελοποννήσου

Λευκάδα – Πάργα

Sharing is caring!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  •   Βενιζέλου 4, 546 24 Θεσσαλονίκη

  •   Tηλ: 2310 230604 – 2310 285971
            Fax: 2310 238651 – 2310 264833

  •    Mail: info@pantheon-travel.gr

         

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

© Copyright Pantheon - Travel 2016
Eπιμέλεια: Alpha Marketing | Ανάπτυξη: ArtColor.gr